Dec 18, 2007, 10:18 AM

Неволите на дон Хуан 

  Poetry » Humour
993 0 37

Получи дон Хуан известие,
специално, препоръчано писмо,
сеньора Милагрос му пише,
от китно българско село.

 
За Хорхе, в него тя се жалва,
не бил човекът на ниво
и рекламация при мен му прави.
Изпращай – вика – по-добро!

 
За другия – Ивес французки,
загубила го нейде из калта,
контузил орган главен той – езика
и ужас, ето новата беда.

 
Изпрати трети, здрав и расов.
Огромен русин, като Йети.
Не я омайвал, не говорел.
Разклащал я... но и шишето...

 
Редувал я... и я пропускал,
отново тъжна тя била.
Написала писмо на дона,
за свойта секс злочестина.

 
Получи дон Хуан писмото,
замисли мъдрата глава,
приспа си доня Хуанита
и яхна своята кола.

 
При доня Милагрос отиде,
с лекарство чудно – за страстта,
дали успял е ще ни каже
или стопи го таз жена.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??