Aug 30, 2008, 11:14 AM

Невъзможна любов 

  Poetry
2981 2 15


Невъзможна любов


Оставам в теб като усещане за песен...
Оставаш в мен като усещане за стих...
Ти любовта рисуваш с думи в миг чудесен...
А аз живея с любовта си тук, а не в мечти...

И следва всеки своята пътека...
виж - двете се пресякоха за миг...
Любов ли е...? - Едва ли е... но нека
туй чувство приказно във нас да съхраним...

Една любов, от невъзможност вечна...
Една любов - като мираж трепти...
Остава в мен като усещане за песен...
Остава в теб като усещане за стих...



© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??