May 20, 2007, 3:59 PM

Невъзвратимо 

  Poetry
745 0 20
Как непонятно закова се в мен.
Пропуснат миг от делника забързан...
Недей!
Невъзвратим е този ден.
И ти си безвъзвратно с мен обвързан...

Прекрачих прага на осъдена душа.
А даже не разбрах къде отивам...
Подирил си ме... Имаш ме..
в съня.
И всяка нощ в ръцете ти заспивам.

Недей!
Невъзвратим е този миг.
Поискал си ме. Имаш ме.
Магия...
От платоничен полъх сътворих
безплътно сбъдване, в нощта да те
ЗАВИЯ!

И без да те усетя, стъпи в мен!
Сега сме живи само под луната.
Денят е нощ... Нощта е ден...
Прекрачихме взаимно самотата...

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??