Mar 17, 2013, 11:11 AM

Незабравима нощ 

  Poetry » Love
541 0 0

Сутринта слънцето проблесна,

с лъчи покри моето лице.

Прекарах нощ чудесна,

галена от твоите ръце.

 

По-късно срещнахме се във фоайето,

погледна ме и усмихна се ти.

Заби лудо в мен сърцето

и потънах в погледа ти.

 

Нощ незабравима и прекрасна

ме беляза за цял живот.

Нощ такава не ще забравя,

ще я помня винаги, любов.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??