Aug 29, 2012, 1:33 PM

Незабравима среща 

  Poetry » Phylosophy
502 0 1

В пустинята оазиса открила
в морето перли и корал
в сушата роса и дъжд
в дъжда подслон и стряха
в бурята покой
в живота Господаря свой
Той е пътеводител и любим
Той положи любовта си 

в твоето сърце
и не те ли призова

да носиш Неговото име
къпеща се в светлина
в прегръдки, топлина…
в дворовете на Царя
Ти дъщеря а Той Баща
Баща и твой Отец
вплел в косите ти венец

благоухание и аромат
в Неговия дом-палат
каква незабравима среща

© Jana Light All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??