Sep 27, 2008, 11:03 AM

незавършено 

  Poetry
556 0 1

Нямам нужда...
От дълъг душ
От картини изпоцапани със туш
От спомени ненужни... празни
От лицемери разни
Не се нуждая
От часове с теб
Уиски с лед
От скици със силуети незавършени
От мечти наполовина скършени
От мрачни дни безслънчеви.
Не се римува.
Банално се получи ми се струва

От хаотичния ти свят
Лишен от цвят
От усмивки фалшиви
От часове безцветни сиви
От изхабени думи
Звук на спукани гуми.
Послеслов:
All you need is love.

© Теодора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??