Jul 30, 2014, 9:05 AM

Незлободневно 

  Poetry » Civilian
582 0 3

            Незлободневно

 

 

Мижитурки и гадове прости,

защо вий сте толкова злостни?

Защо са ви дълги ушите

и защо са грамадни очите?

 

А зъбите ви пак ли са остри?

Пак ли ще ръфате хора?

Или ще прекарате в пости,

с онзи добитък на двора?

© Гео Лански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??