Sep 28, 2016, 8:17 PM  

Незнайни мечти 

  Poetry » Landscape, Phylosophy
406 1 8

Погубени, забравени или бракувани,
мечтите таяха се в съзнанието мъртво.
Сълзите тайно се явиха, козируваха,
тялото на песента на място издъхна.

 

Ала мен не погали ме знойният пламък,
незнайните мечти се не появиха.
Спомних миговете на копнежа жарък
с магнитни цветове душата ми обагриха.

© Княгиня Нощ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??