Oct 10, 2006, 12:29 AM

Незнам как 

  Poetry
649 0 3
Не знам как...
Как да обичам пак?
Как да забравя спомена за теб?
Как да обичам отново
Как да живея без теб
И как да изтръгна образа ти
от съзнанието, душата и сърцето си?...
Как да запазя своето
преди отново да ти го дам
Бягам от теб всeки ден
Ала ти сякаш си моя сянка,
защото когато се обърна
там отново си ти...
Заспя ли,някак си по чудо,
в съня ми се връщаш
с целувки парещи,
дъха отнемащи...
Събуждам се и отново
пред мен е твоят образ
Къде да ида, къде да се скрия от теб?
А дали като бягам ще успея?
Как да живея без теб?

© Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??