Dec 5, 2013, 10:43 PM

Незримото 

  Poetry » Other
422 0 0

Незримото

"Когато се прицелиш наобратно
завърта се представата за време"
beti (Бехрин ) - "На прицел"

И всеки прицел води към незримото.
Тя - любовта е чудото невиждано.
Ако сега прицелиш се в сърцето,
ще чуеш, как звъни камбанено...

Ще чуеш, може би, в съня си всички истини,
как детски смях денят ти озарява,
а после как дъхът ми те целува преди тръгване
и колко дълго топли те и вдъхновява.

Че бях и слънцето във дните ти студени,
и дъжд в горещите следобеди,
и как потъваше във нежните ми длани,
като вълната по пера на бели лебеди.

Обичам те, но празниците вече в делници
необратими като миг без име
превърнаха се в капещи ресници
по пръските на миналото време!

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??