Oct 23, 2008, 9:55 PM

Ничия друга жена 

  Poetry
890 1 6
Идвам.
Няма да избягам.
Ще долетя.
При теб.
Със любовта.
През живота си –
доста изстрадах.
Често оставах да
чакам сама.
Най-после повярвах
във тебе и в твоите нежни очи.
Не, не искам да бягам.
Не искам пак да изричам -
лъжи.
Идвам.
Ще вляза във тебе
и ще пусна
да лази любовта.
Тя ще ни притисне
и ще обвърже със сила
нашите сърца.
Идвам,
а ти ме приюти.
Раздай до капка:
обичта.
Вземи ме.
Аз съм твоя,
само твоя
и ничия друга жена.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??