Sep 27, 2008, 9:34 PM

Ние 

  Poetry » Love
815 0 1
Под стряхата се крия аз.
Стряхата на едно врабче.
Врабче, което ме закриля.
Закриля от любовта.
Любовта към всичко.
Всичко, което е между нас.
Нас това сме ние.
Ние, които се обичаме.
Обичаме и мразим.
Омразата е между нас.
Нас ни плаши разстоянието.
Разстоянието е милиметри.
Милиметрите - векове.
Вековете задържат любовта.
Любовта се крие под стряхата.

© Силвия Драгнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??