Dec 17, 2012, 10:43 AM

Ние 

  Poetry
436 0 4



Два облака сме –

понякога дели ни

слънцето,

луната,

а зад маски тежки,

тъмно-сиви,

вятърът

ни кара да се крием.

 

Но знаем,

че сме бели –

засмеем ли се,

между нас

дъга се появява,

прегърнем ли се -

славей

простора огласява.

 

... ти гониш!

 

 



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??