Oct 25, 2005, 12:32 AM

Никога 

  Poetry
745 0 1
Никога няма да можеш
същият вкус да усетиш,
същите думи да кажеш.
Други знаци ще сложиш
своя път да бележиш...
и по друга ще плачеш.

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??