Oct 11, 2020, 7:48 AM

Никога 

  Poetry » Phylosophy
533 0 0

                                                                        Никога

 

 

Не съжалявайте че сте били добри,

 към хората които не заслужават.

Били сте заедно а отново сега сте сами,

те вашата  добрина не оценяват.

 

Не съжалявайте че сте били добри,

вие сторили сте нещо, добро дело.

Те не са го оценили за жалост ,уви,

забравете и продължете живота смело!

 

Не съжалявайте че сте били добри,

то само доброто винаги се връща.

Дали са осъзнали грешките си,надали,

живота на човека понякога се обръща!

 

Не съжалявайте че сте били добри,

вашите деца усещат и виждат това!

Вие примера им сте на тази Земя,

а те ще продължат пътя ви на света!!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??