Apr 24, 2007, 4:10 PM

НИКОГА 

  Poetry
865 1 15
ще ти кажа
не
за кой ли път
аз не те заслужавам
ще ти кажа
никога
със сетен дъх
аз те желая
но не бива
да продължавам
знам че носиш ми
щастие и покой
но аз избирам
бурята студена
пред лепкавия
летен зной
ураган
със име на жена
да загина в него
искам
сега
веднага
тази нощ
до сутринта

© Чавдар Кунчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??