Aug 26, 2010, 10:28 AM

Никога не ще се разделим 

  Poetry » Love
744 1 1


Влюбен в теб съм бил
преди да съм те видял,
отпреди да съм се родил
и след като съм умрял.

 

Влюбен в теб ще бъда
след като ме напуснеш,
след като ме предадеш
и когато вече не бъда.

 

За теб няма да плача.
За мен ти не плачи.
Аз не те заслужавам,
не ме заслужаваш и ти.

 

Никога не ще се разделим
преди искрата да блесне в нас.
Искрата на единнното Аз,
когато заслугите ще заличим.

 

С желанията ще сме се разделили,
изборите ще прекратим.
В едно ще зазвучим,
мелодията на любовта сътворили.

© Божидар Зимников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Prekrasno!!!
    "За теб няма да плача.
    За мен ти не плачи.
    Аз не те заслужавам,
    не ме заслужаваш и ти."
Random works
: ??:??