Oct 12, 2008, 9:44 PM

Никой... 

  Poetry
541 0 3

Силует в тъмнината -

Непознат...

Стъпки в пясъка -

Нечии...

Пръсти по прозорците -

Чужди...

 

Ничии!...

 

Ничий силует!

Ничии стъпки!

Ничии пръсти!

 

Ничии!...

...

Някой го няма... 

 ...

Всеки е "никой" за някой...

Но има ли "някой" за всеки?...

........................................................

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??