Apr 14, 2017, 12:01 AM

Никой не е сам 

  Poetry » Phylosophy
865 1 4

 

Раните на душата

почти неличими.

Всеки ги има.

И са като тези

кътчета самотни

по света, където

като че ли никой

никога не ги върви.

И като че ли те

винаги крещят ни,

че никъде и никого

не ще ги чуе и излекува.

Но от опит вече

знам, ще се появи

човека, който с

обич ще ни прегърне.

© Теодор Тедсън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??