Oct 21, 2006, 4:20 PM

Никой не може така 

  Poetry
760 0 7
Мъничка моя звездичке,
слънчице мое в нощта,
колкото аз те обичам,
никой не може така.
За теб ще преплувам морета,
през огън и бури ще мина,
звездите във длани ще взема,
за да ги сложа в нозете ти, мили.

© Вяра Недялкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??