Feb 6, 2008, 9:46 PM

Нима... 

  Poetry
603 0 5
Нима не бе достатъчно,
че се обичахме
и трябваше ли думи да редим,
да се раняваме излишно,
да се надиграваме
в игра, в която няма победители...

Нима не е достатъчно,
че се обичаме
и можем ли сега да продължим,
да дирим цветовете на дъгата,
да се надлъгваме
и тишината да трошим...

Нима не е достатъчно,
че ще се обичаме
и в себе си ще носим един заряд
на справедливост
и неизпълнени мечти,
и радост,
и сълзи,
и ще се срещаме на кръстопът от сънища,
за да си кажем,
че се обичаме, обичахме се и ще се обичаме -
такива, каквито сме били...

© Ваня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??