Nov 10, 2006, 2:41 PM

Нима 

  Poetry
905 1 2
Нима реши,че не разбирам?
Нима реши,че не боли?
Че не усещам твойте чувства,
Че в гърлото ми не горчи?
Нима реши,че аз не плаках
И че гърдите болка не раздра?
Нима реши,че аз не страдах
Оставена от теб сама?
Нима е просто и нормално
за теб да мисля в свойте нощи
Нима за теб ще е фатално
във чувствата да вярваш още.
Нима ме слагаш редом с всички
жени в света ти не разбрали.
Или ме мислиш ти за малка
И не повярва в любовта ми.

© Снежина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??