Aug 1, 2011, 8:35 AM

Нишка 

  Poetry » White poetry
803 0 3

НИШКА

 

От небето алена пътека,

като стъпала,

към залеза се спусна

стръмна.

 

Не ми закривай слънцето,

не ща да изгоря.

Но и не искам

да ми е студено.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??