Когато ме галят ръцете ти,
събужда се нещо във мен,
потръпвам от минали спомени,
настръхвам от полъх студен.
Когато ми галиш косите,
сякаш вятърът с тях си играй,
разбъркват се, сплитат се скришом
и любов ме изпълва докрай.
Когато целуваш очите ми,
пламъче грейва във тях,
дяволито ти ме поглеждаш,
с тебе изпадам във грях.
Когато целуваш ми устните,
усещам как кипва кръвта,
притискам се силно и сякаш дочувам:
"При теб е дошла любовта".
Когато ти ме прегръщаш спонтанно,
сърцето ми сякаш ще спре,
прекрасна любов и аз я усещам
и се чувствам много добре.
Ти ме обичаш и аз те обичам
и години наред е така,
нас ни свързва клетва за вярност
и чудната нишка на любовта.
© ПЕНКА КАМБУРОВА All rights reserved.