Jul 29, 2017, 12:49 PM

Нищо не е мое 

  Poetry » Phylosophy
267 0 1

В живота си садѝх

и плодове събирах.

И всичко ви дарих –

със вас се аз разбирах.

 

Каквото съм градѝл,

на път ще го отмина.

Аз гол съм се родил

и гол ще си замина.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Осъзната истина казваш, Колич.Кратко, но съдържателно!
    Поздрав!
Random works
: ??:??