Aug 13, 2015, 2:46 PM

Нищо не е вечно 

  Poetry » Other
272 0 1

Всичко в този свят си има срок
и рано или късно, все някога то си отива....
Една любов не я ли пазиш,
от опит знам, че с времето и тя умира....

Всяко приятелство загива, знай!
Ако един във друг загубите доверие....
И нищо вече няма да го съживи,
а на това не ни научиха в училище!

"Живей по твоите правила, момче"
преди време дядо ми каза....
И прави с живота си каквото искаш,
не е нужно пред другите да се доказваш!

"Нищо не е вечно, синко"
останаха тези думи в моята глава....
И два живота, дядо аз да имах....
нямаше да ми стигнат за да ти благодаря!

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Човек се учи докато е жив!Дори и след смърта той пак въпросите задава!Дали е грешно да обичаш в самота или да страдаш от измама!Хора сме родени грешни ...Човек се ражда сам и в самотата си умира!
    Но дядо ти е прав живей за мига!Или по точно /Хакуна матата/
    До нови приятелю!
Random works
: ??:??