Feb 27, 2007, 1:34 PM

нищо не искай 

  Poetry
747 0 2
Единствено да те обичам мога, друго няма какво да ти дам. Мислите ми – вятър тревожен, а сърцето ми - живо едвам. И душата ми –пясъчен замък, построен на брега на морето. Всеки хвърлил към него по камък, а вълните събарят стените му леки. И мечтите ми - ограбени, изгорени, на пустинния пясък приличам. За това нищо не искай от мене. За това мога само да те обичам!

© Лили Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??