Jan 24, 2010, 1:34 PM

Нито ад, ни рай 

  Poetry » Phylosophy
642 0 4

               Нито ад, ни  рай

(Житейски пейзажи от  България)

 

Няма  нито  ад, ни  рай,

нито пък покой и край.

Има само днес, насъщен

и в такси  шофьор намръщен.

 

Ех, ти, лиха българска ни орисия,

влюбен съм във теб, не крия,

мой  живот и мой пейзаж,

и балкан за чужденците враж.

 

Тъй животът преминава,

спомен само ни  остава.

Няма нито  ад, ни рай,

нито пък покой и край.

 

 

 

ЕТ МАЧИБО 2010

© ЕТ МАЧИБО ЕДИНАКА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??