Dec 5, 2010, 7:49 PM

НЛО 

  Poetry
608 0 2

На вас ще ви се стори непонятно...

Дали съдба било е, или грях,

думи не намирам да опиша

безумието в моя нрав.

Птиците отдавна спряха

да навеждат клюн,

а хората така и не умряха,

безмилостни пред своя крах.

Бързам, криволича да го спрегна

в себе си човешкия глагол,

личи ми като се напрегна,

но ще ме разбере Луис Карол.

Душата ми ще свърже двата края

малко преди да се усетя, че съм аз

и трябва знаците да разгадая

и да мисля с времето... което с вас

изтичаше и аз нехайно

се оставях да се уловя,

човешки просто го разбирам,

животът ми е даден за това!!!

© Полина димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хора...моля ви бъдете по оптимистични към новаторството-то е като свеж полъх в цялата тази боза.Опитвайте се да откривате смисъла в иронията,и логиката в абсурда!
  • Свят ми се зави. Егати безмислицата.
Random works
: ??:??