Познах се сред разлистените страници,
те са огледалото на моята душа.
В тези страници разлистени
аз май познах се, но всъщност, аз ли бях това?
В тази книга на живота пише
за момиче хубаво на външен вид,
но в душата, сякаш очевидно,
животът бе издигнал зид!
Зад този зид какво се крие?
Може би замръзнала душа
или пък със стихии жива още
е младежката душа?
Но какво ли го усуквам,
ето истината ми една!
Те опитаха се да ме срутят,
но казах си: „Ще продължа!”
© Дарк Стефанова All rights reserved.