May 22, 2021, 10:25 AM

Но в нас е обич още по- голяма 

  Poetry » Love, Strict forms
321 1 6

Препълнена е залата... Спектакъл

ще триумфира пак с любовно чувство.

Нетърпелив тук всеки днес е чакал

вълшебство от сценичното изкуство.

 

Не сме един до друг, ала очите

със влюбен взор потайничко се срещат

и репликите искрено душите

с туптежа на сърцето ще усещат.

 

И ето, че - започва се... Любима,

с актьорите се сливаме... с мечта...

И тръпката пламти неудържима

и заедно горим във любовта.

 

Пиесата завършва, знаем, с драма,

но в нас е обич още по- голяма.

 

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??