Aug 5, 2008, 3:41 PM

Ноемврийски дъжд 

  Poetry » Other
826 0 0
Вдъхновен от скъп приятел и песента на Guns 'n Roses - November rain



04. 08. 2008

 

Превърнах капки ноемврийски дъжд

в слънце юлско с парещи лъчи,

и да те видя искам пак, поне веднъж

от теб на силна страст да се науча.

 

Но става ли от капки ноемврийски дъжд

очи, от слънцето юлско огрени,

в които страст за себе си да видя пак веднъж

или остана днес единствено тъга за мене?

 

По тялото ми капки ноемврийски дъжд

се стичат, чакам твойте силни длани

да ме погалят пак поне веднъж,

и страстите в мене да подпалиш.

 

И устните ти – капки ноемврийски дъжд -

в мойте устни силно да се впият.

Поне сега, поне един последен път

с тежката ти страст да ме опият.

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??