May 25, 2007, 7:32 AM

Нож за оставане 

  Poetry
685 0 10
Отрязах косите си
с ножа на разума,
вплитайки в погледа грях...
Изглежда и разпнато,
и като загуба,
а всъщност е шепичка смях.

Отрязах нозете си
с нож за оставане,
убивайки своя компас...
Изглежда пречупено!
Като предаване,
а всъщност е храм от екстаз.

Отрязах ръцете си
с нож за последности...
Бездумен! Безлистен и нов!
Останах очи
и без непотребности.
Останах сърце и любов!

© Николай Драгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??