Dec 11, 2012, 12:44 PM

Ножица от букви 

  Poetry
462 0 1

Ножицата прилича на отрязано Ф,
щом се разтвори- на изрязано Х,
влезе ли в действие, започва да цъка

и кичури черни
шашната гледам
как по раменете ми щъкат. 

© Линда Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??