Oct 29, 2021, 6:27 PM  

Номед 

  Poetry » Other
369 1 2

Дъжд от пепел във прозрачен мрак.

Демон броди, като скитник непознат.

Аз нямах време рових в пепелта,

търсих жарава от моята искра,

но само сажди, пепел, прах.

 

Доближи се той и подаде ми ръка,

засмя се и каза през уста.

 

- Кой е сам сега?

 

Как да отговоря, аз на демон заприличах и виждах своя брат

във демон, скитник, непознат.

 

 

© Георги Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??