Jun 13, 2012, 11:56 PM

Нощ, която не познаваш 

  Poetry » Love
568 0 3
 
Добре де, знам, че си безкрайно уморен...
Коя съм аз, да ти говоря за звездите?
Живееш някакъв живот. Дори е ден.
Дори понякога ти пеят птици.
Усмихваш се... Дали?...
Очите ти са неми.
Очите ти са матово стъкло.
Не отразяват мигове... и длани...
И знам, че си безкрайно уморен.
А аз съм друга. Безпричинна.
И сбъдвам се... понякога насън.
Обичам ли... до посиняване обичам...
И колкото да ти говоря за любов,
светът помежду нас е пропаст...
Защото ти живееш някакъв живот.
А аз съм нощ... която не познаваш...

~Endless~

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??