Sep 29, 2017, 9:11 AM

Нощи и дни... 

  Poetry » Love
284 1 3

Когато тръгвам си

от теб, в зори

 и пия дългото кафе

в бистрото, долу

от страст и огън още

тялото боли,

сърцето ми остана

неприлично голо....

 

Изгарящи от страст

са всички нощи

със обещания

показани и премълчани,

но утрото изтрива

думите от снощи

спасява ни

от бъдещи измами....

 

Започва нов ден,

по-светъл и различен

/добре, че има

след нощите и дни/,

от светлината

негатива се поврежда

изчезват страст, любов, мечти....

© Nina Toshich All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Рени, Стойчо - благодаря! Ами от моя гледна точка, така изглеждат някога нещата....Фотото или запечатва моментите или ги "осветява"...?!
  • Поздрав, Нине! Затрогващо е!
  • От обектива остава безпристрастната истина...
Random works
: ??:??