Dec 1, 2012, 10:31 AM

Нощна рапсодия 

  Poetry » Other
692 0 18

Мечтание нежно,

докосване тихо

в сатенено бяло

с аромат на жасмин.

 

Потрепващи клепки

и капки от бисер

приглъхват в прашеца

от лунни следи.

 

Силуети се сливат,

обгърнати плътно

в рапсодия в синьо,

що нощем шепти.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??