Sep 29, 2010, 1:23 PM

Нощта изронена 

  Poetry » Love
541 0 5

Поемам буйните води 
от чувства,
оцелели в стихийни бури.
В мене настани се 
пустото -
самотно зъзна, 
утрото ли ме обрули?!
Търкулва слънчево кълбо 
зората,
прекипяла нощна лава.
По телата ни посипва 
злато,
не зъзна утринно, 
изрони се нощта лилава.


© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??