Oct 30, 2006, 12:45 PM

Нощта ме опари 

  Poetry
528 0 2

Нощта ме опари

Както бях в лодката

Свил краката си

Пиещ от болката си

Океан

 

Далеч са бреговете

На религията

Боговете

Са се подписали

Под желанието си да ме убият

 

Но преди това

Ще бъда кръстен

В свещените води на Йордан

И ще съхна

Под жегата на вулкани

 

Октомври изми косата си

И сешоари го изгориха

Железата му ръждясаха

 

26.10.2006

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??