Sep 11, 2010, 9:35 PM

Нощта на розата 

  Poetry » Love
762 0 2

В нощта
на бялата
стена
се съблича
роза
от сянката
на деня
и сълзата ù
се стича
в локва
отразяваща
Луната
като окъпана
монета
от суетата...



 

© Милен Пеев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??