Jun 2, 2013, 10:29 AM

Нощта осеяна е с мини 

  Poetry » Other
294 0 1

Нощта е пълна с изненади...

Нощта – спарена като в рог.

Ако от злото се опазим,

ще устоим ли на порок?

Ако и с него се разминем,

дали ще станем по-добри?

Нощта осеяна е с мини,

денят във храма си ни скри

където свещите ще палнем,

за сторените грехове.

Ще станем чисти, като ангел,

далеч от нощни бесове –

когато стъпваме по равно

или катерим върхове.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??