Sep 17, 2017, 7:21 AM

Носталгия 

  Poetry » Other
360 1 5

                   Какво си ти за мен,

                   какво съм аз за теб.

                   Сега се питам пак

                   сама накрай света.

 

                   Какво е да си там,

                   обиждан, поруган.

                   В чуждата страна

                   и чужди хляб познал.

 

                   Какво е самота,

                   да лягаш, ставаш сам

                   и всеки божи ден

                   се раждаш и умираш.

 

                   И нека Бог помага

                   дочул молбите наши,

                   да стъпим пак на прага

                   на бащината къща.

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??