Dec 15, 2019, 7:48 AM

Носталгия 

  Poetry
360 0 0

Сред закътаните двори,
на градинския уют,
миналото ми говори,
на език отдавна чут.

 

Сещам топлината родна,
във дъха му скрита мек,
що със ласка благородна,
ме обхваща отдалек.

 

Километри се пренася,
за секунди мисълта,
и тъгата ми отнася,
със следите от солта.

 

И е щастие със мъка,
и тъга във радостта,
и посрещане с разлъка,

както и във любовта.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??