Aug 5, 2012, 1:34 PM

Нося любов 

  Poetry » Other
760 0 3

Нося любов

 

И щом любовта в себе си нося,

и щом радостта с мен върви,

ще бъда най-добрата,

ще бъдат дните ми пълни с мечти!

 

И светът пак ще ме прегърне

и с хубави слова бог ще ме дари.

Аз, обичаната и желана, искам

да бъдат те светли и добри.

 

И няма никога да хленча,

за изминатия път не лек няма да тъжа!

Ще търся безкрайната пътека,

по която спокойна да вървя.

 

Ще облека бялата одежда,

символът на любовта.

Радостта засмяна ще извикам,

на красотата ще ù кажа - пак ела!

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??