Не те обичах просто на шега,
но ти със мен добре се пошегува.
Като торнадо пролетно вилня
в живота ми и шеметно танцува.
Познаваш ме, не мога да те спра –
по-скоро ще се въздържа да дишам.
Като Снежанка – вместо да умра,
съня си ще начена стогодишен.
През драките ако се добереш
до царството ми, спало непробудно,
целувай смело, с пламенен копнеж
момичето, с което ще е трудно.
© СК All rights reserved.
Наминавай пак, ИнкоКалинко.