Dec 17, 2008, 10:55 AM

Нов смисъл 

  Poetry » Other
881 0 6

Животът тъй често играе си с мене -

подхвърли ми радост, след нея тъга,

лъч слънчев ми прати, а после проблеми...

И някак му свикнах така...

 

А щом ме погали със топла десница -

в лицето ми после крещи,

миг след това ми удари плесница...

 Животът... Иди разбери!

 

Когато накрая остана без сила

и мразя го - подъл, суров,

лекарство за мене Животът намира -

Нов смисъл във Нова любов!

© Мариела Челебиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??