Звън камбанен. Свещи. Чаши,
пълни с вино тежко, отлежало.
Радват се сърцата наши –
нова година, ново начало.
Здраве, любов и човечност
да има за всеки желая.
Миг след миг и цяла вечност
да ни следва тази омая!
© Весислава Савова All rights reserved.
бъди щастлива...