Jan 1, 2019, 4:19 PM  

Нова година 

  Poetry
414 1 0


С нещо ново, снещо старо взели за късмет,
да изпратим и посрещнем по "масло и мед".

 

По-богата, плодородна пълна със цветя,
като наша майка родна нека да е тя!

 

Да закриля и отрича, както е дошло,
ала винаги обича във добро и зло!
31.12.16.               

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??