Dec 31, 2010, 1:01 AM

Нова година 

  Poetry » For kids
3473 0 18

           

 

Чуден празник иде тука

сред звезди и тишина.

Новата година чука

пак на нашата врата!

 

Утре всички ще сурвакам –

и навън, и у дома.

Удрям здраво, без да чакам,

мама, тате по гърба.

 

Да сме живи, да сме здрави

днес и утре, дни безчет!

Сурва весела година

със усмивки и късмет!

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??